Tobias Bäckstrand

Biografi   Yrkeserfarenheter   Fritid   Min blogg   Kontaktuppgifter

 

Fotogalleri   Länkar   Musik

Mina två främsta fritidsintressen är utan tvekan foto och musik. Fotomässigt har jag mest tagit bilder på naturobjekt, men har nu även börjat fota lite i stadsmiljö efter att ha påbörjat ett litet projekt jag kallar 1km. Projektet går helt enkelt ut på att hitta trevliga/intressanta fotoobjekt inom 1km radie från mitt hem. Under vinter och höst har jag även experimenterat lite hemma vilket resulterat i några helt OK foton, om jag får säga det själv. Numera hyr jag en lokal tillsammans med en god vän där det troligtvis kommer "produceras" en hel del foton de dagar man helst inte vill spendera utomhus.

Mitt syfte med fotograferingen är i första hand att roa mig själv och eventuellt mina närmaste. Skulle du gilla en bild så får du självklart ladda ner den, men enbart för personligt bruk. Vill du använda en bild kommersiellt, ta kontakt med mig så kan vi säkert komma överens om något. Har du förslag på vad jag kan göra bättre och vill dela med dig så tar jag tacksamt emot tankar och idéer. Du kan ta kontakt med mig antingen via e-post, vanlig post eller via min blogg, där jag även kommer meddela nyheter om mitt galleri.

Nytt för i år är att jag varje månad kommer välja ut en bild, gammal eller ny, att lägga på indexsidan. Det blir så att säga månadens bild.  

När det handlar om musik är mitt intresse både att spela själv och att lyssna på musik. Som hobbymusiker är jag gitarrist i en trio som spelar instrumental musik. Tyvärr repar vi ganska sällan så repertoaren är ännu inte så stor. Vi har dock gjort några framträdanden på födelsedagskalas och även spelat på en festival i Tvååker. Lyssningsmässigt är jag allätare, bra musik är bra musik oavsett om det är jazz, folkmusik, klassiskt eller dödsmetall (för att ta några exempel).   

Under länken Musik startade jag förra året en musikalisk upptäcktsresa som fortsätter även i år, och kommer göra så ett tag framöver. Vad som händer efter det återstår att se, men jag har redan lite funderingar. Men mer om de tankarna när det börjar bli dags att avsluta upptäcktsresan.